sâmbătă, 14 aprilie 2012

Relationship status

Sunt acasă şi acasă e bine, ca de obicei. Mama se scuză că pasca pe care a copt-o seamănă mai mult a chec decît a pască, pentru că a pus prea multe ouă şi e puhavă. Eu îi spun că-i deosebit de bună, ea zîmbeşte şi mă pupă. Se bucură că am venit, iar mie îmi place să-i văd bucuria asta în ochi, e fericire curată. Tata..tata e înfuriat pe politicieni, nu vrea să-i vadă la ştiri de cînd au decis mărirea salariilor..lor.

Am doi câini, unul mare şi negru, altul mic si cu pete alb-negre - Simka. E tare simpatic. Am iepuraşi mici, mi i-a adus tata în casă aşa cum mi-i aducea cînd eram mică, să-i văd şi să mă pisicesc cu ei. Promit poză.

În drum spre Chişinău am oprit în Hânceşti pe la 5 dimineaţa, acolo bărbaţi beţi şi, probabil, drogaţi, în faţa unui local de jocuri de noroc râdeau isteric de un ţigan, beat şi el, care a urcat în autocar şi a cerut, bîlbâit, două ţigări şoferului. Cînd am pornit, şoferul a spus colegului "băi, şi sâ strâcî lumea, pizdeţ". La asta m-am gîndit şi eu. Rîdeau ca nişte retardaţi, şi cînd te gîndeşti că şi pe-un bou d-ăla îl aşteaptă o proastă acasă.

Am o stare de spirit plăcută, mă simt liniştită şi împăcată, cum n-am mai fost de ceva timp. O senzaţie de confort sufletesc pe care-l căutam demult şi pe care credeam că-l poţi găsi doar atunci când eşti într-o relaţie de dragoste cu cineva. Acum conştientizez că nu-i adevărat, întrucît binele meu sufletesc nu e dependent de nimeni, nu are nevoie să fie hrănit cu iubire şi nu tânjeşte după apreciere şi afecţiune. E o relaţie frumoasă, cu mine. Probabil ar fi trebuit s-o clădesc mai întâi pe asta şi să mă cunosc mai întâi pe mine. E o senzaţie mişto şi nu ştiu cînd şi cui o să reuşească să ne despartă, pentru că nouă ne e mult prea bine.

Fără muzică de data asta, vă rog pe voi să-mi cântaţi. Dacă nu puteţi, daţi-mi nişte propuneri.

S-aveţi un Paşte frumos, cu pace-n suflet si lumină-n priviri.

P.S. Răzvan Alexe de la Românii au talent e favoritul meu, pentru că e mult prea drăguuuuuţ. Când zâmbeşte, mă topeşte.
Si fotografia promisă, mai sus.

7 comentarii:

  1. Asta e frumos cu plecatul ca atunci cand te intorci parca ai mai trai o viata.

    RăspundețiȘtergere
  2. fliedernacht, nu mai era buton de reply pe Taormina vecchia.

    RăspundețiȘtergere