duminică, 30 octombrie 2011

There goes the fear

Nu am mai scris de când m-am reîntors la Cluj. A fost o lună ciudată. În afară de asta mi s-a stricat aparatul foto si mi s-a dus si inspiraţia. Deseori pe stradă sau in alte locuri văd lucruri pe care am dorinţa sa le imortalizez, altfel mi se pare ca le pierd. Deja de vreo săptămână urc scările spre casă seara, si văd stoluri de ciori colorând cerul si asa albastru închis în negru, aproape de mine, de noi, de oameni, şi mă tentează - valea, ca n-am aparatul!

După o vara într-o casă mare, cu mult spatiu si cu wireless, mi-a fost cam greu să împart o cameră cu mai multe fete, dar nu e primul an, însa e ultimul.

S-au întâmplat si lucruri frumoase, dar nu stiu cum să le explic.

În ultima vreme imi place vinul fiert, cu portocală neapărat. Portocala mi se asociază cu iarna. Iarna cu copilăria. Portocala cu vinul fiert se combina foarte bine. E o relaţie frumoasă.

Abia aştept să mă mut singurică, sa nu fie nevoie sa fiu silenţioasă dimineaţa, să am camera, bucătăria si baia ale mele. Eventual un dulap mare si o pisica si viaţa e frumoasă.

Am fost la un training de vreo trei ore de Vinke Joop la FSEGA, un profesor din Olanda, care ne-a prezentat câteva lucruri despre management, totul intr-un mod interactiv, după care am făcut un test numit Human Brain Dominance Instrument sau cum îi mai spune "showing colors in management" la care mie mi-a ieşit culoarea galben majoritar (experimental), aproape deloc albastru (rational) si câte puţin din verde (practical) si roşu (feeling). M-am convins încă o dată că n-am stofă de contabil, nici pâna azi nu mi-am dat seama de ce am ales să studiez economia. În imaginea de mai jos e descrierea culorilor. Testul în întregime costă cam 100-150 de dolari, noi am făcut o variantă mai putin complexă. Mai multe detalii se pot gasi pe www.hbdi.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu