duminică, 19 iunie 2011

Nemtoaica

Aseara am cunoscut o nemtoaica, care mi-a spulberat toate prejudecatile precum ca nemtii sunt niste plictisitori. Cred ca daca as fi fost barbat, m-as fi indragostit, dar oricum m-am indragostit, de felul in care gesticuleaza, de felul in care fumeaza, cum rasuceste tigara si o trece printre buze inainte de a o fuma, de parca si-ar confectiona-o din hartie rasucita cu tabac. Cam putine fete ca ea prin Cluj, relaxata si nebuna, pe alocuri. Am barfit barbatii, francezii sunt complicati, italienii cu sarm, dar si libidinosi, nemtii tot complicati, englezii nu stiu sa sarute cu limba asa cum stiu francezii si italienii, dar si femeile sunt complicate. Si m-am indragostit si de germana, cred ca ma reapuc de invatat. Da, a fost o seara mult prea frumoasa!

3 comentarii:

  1. nu stiu de unde ai crezut ca nemtii sunt plictisitori. gandind ca sunt niste bautori de bere foarte talentati nu au cum sa ajunga plictisitori.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eh, daca esti bautor talentat de bere, nu esti neaparat si neplictisitor :P Pentru mine ei si tara lor erau plictisitori si toti nemtii pe care i-am intalnit pana la ea erau foarte plictisitori :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta e ceea ce s-a intamplat cu voltaj....Deci "profa de germana" nu e un mit :)))

    RăspundețiȘtergere